حامد زمانی را در یک کلام میتوان دوپینگ سیاسی و انقلابی در مارکت موسیقی ایران نامید. او خواننده جوان و با استعدادی است و با چند آهنگ سیاسی و مذهبی، توانست راه خود را به سمت قلبهای مردم موسیقیدوست ایران باز کند.
اما چه شد که این اسم پرطمطراق تلویزیونی به ناگهان، تبدیل به یک خاطره شد؟ تصویر او از صدا و سیما حذف شد و نام او به قفسههای خاکخورده ذهنها کوچ کرد؟ بیوگرافی حامد زمانی و همسرش الهه قرقانی، مصداق کامل یک صعود و یک سقوط یک شبه است.
بیوگرافی مختصر حامد زمانی
- نام: حامد
- نام خانوادگی: زمانی
- تاریخ تولد: 21 فروردین 1367
- محل تولد: اصفهان شهرستان میمه
- وضعیت تاهل: متاهل
- نام همسر: الهه قرقانی
- سبک خوانندگی: پاپ
زندگینامه حامد زمانی؛ از مداحی و قرائت قرآن تا سر در سفارت آمریکا!
در 21مین روز از فروردین ماه 1367 در شهرستان میمه اصفهان به دنیا آمد. او در خانوادهای مذهبی و فرهنگی به دنیا آمد. مادرش خانهدار و پدرش معلم هستند. حامد از همان کودکی با تعالیم پدر، قرآن را با صوت بسیار زیبا میخواند. صدای او بسیار زیبا بود و جان میداد برای صوت زیبای قرآن. علاوه بر قرائت قرآن، مداحی هم میکرد و بسیاری از محافل حسینی آن روزها را با صدای زیبا و کودکانهاش زینت میبخشید.
از 7 سالگی، به کلاسهای آموزش موسیقی رفت و سعی کرد تا این صدای زیبا را با آموزشهای حرفهای همراه کند. در همین سن کم، تحت تعلیم استاد طباطبایی قرار گرفت و موسیقی اصیل ایرانی را یاد گرفت. کلاسهای آواز بسیار خوب پیش میرفت و کودک هفت ساله آن زمان، در حال پیریزی یک آینده موسیقیایی و درخشان بود.
17 ساله بود که اولین آهنگ خود را با نام "زینت آسمان" منتشر کرد. زینت آسمان، نام این نوجوان 17 ساله را بر سر زبانها انداخت. از همان زمان شروع به ترانهسرایی و آهنگسازی کرد و با خوانندگان مطرح دیگری، همکاریهای درخشانی داشت.
به دوران جوانی که رسید، رشته علوم سیاسی را برای ادامه تحصیلات دانشگاهی خود انتخاب کرد و وارد دانشگاه تهران شد. علوم سیاسی و منطق بیحد و مرز آن باعث نشد که حامد از دنیای موسیقی و آواز دور شود. آواز و ساز و نواز در زندگی او جاری بود تا این که سال 1388 مسیر زندگی موسیقیایی حامد روشنتر شد. حالا حامد با جدیت بیشتری آهنگ میساخت و روی آهنگهای خود کار میکرد.
سال 1388 سال بسیار متفاوتی برای او بود. تنها 21 سال سن داشت ولی تجربه او در موسیقی و آواز بالا رفته بود. تا این که وحید یامینپور در برنامهای سیاسی به نام "دیروز، امروز و فردا" از صدای زمانی برای تیتراژ استفاده کرد. تیتراژ برنامه دیروز، امروز و فردا به شدت مورد استقبال قرار گرفت و این خواننده بیش از پیش شناخته شد. حالا او به عنوان یک خواننده مذهبی و سیاسی به شهرت رسیده بود.
سال 1392 هم نقطه عطفی در کارنامه کاری آقای خواننده بود. حامد آهنگ "مرگ بر آمریکا" را در 13 آبان آن سال در مقابل سفارت سابق آمریکا در ایران خواند. مرگ بر آمریکا بسیار شنیده شد و نام حامد زمانی هم به عنوان خواننده آن کار دهان به دهان و گوش به گوش چرخید. این آهنگ آنچنان مورد استقبال قرار گرفت که مقام معظم رهبری نیز طی پیامی از این آهنگ و خواننده آن تشکر کرد.
ماجرای ازدواج حامد زمانی و همسرش الهه قرقانی
این خواننده محبوب متاهل است. او در سال 1392 و در سن 25 سالگی با الهه قرقانی ازدواج کرد. جالب است بدانید که مهریه الهه قرقانی در ازدواج با حامد 14 سکه بهار آزادی است و ازدواج آنها در فضایی کاملا مذهبی و عاشقانه صورت گرفت. الهه قرقانی یکی از پروپا قرصترین هواداران صدای همسرش بوده و همین مساله، عشق بین آنها را به وجود آورده است.
حامد زمانی؛ خوانندهای که جوایز مذهبی را درو کرد!
حامد زمانی همان منجی آواز انقلابی در دهه 90 شمسی است. با نگاهی به کارنامه کاری و حرفهای او، به وضوح این مساله را درک میکنیم. حامد در جشنوارههای مختلفی برنده جایزههای ارزندهای شده است. در میان آهنگهای مذهبیاش، "حضرت ماه" در کنگره بینالمللی امام هادی برنده جایزه اول شد و در میان آهنگهای سیاسی او هم، آهنگ "تحریم"، برنده جایزه جشنواره ضد آمریکایی طبس شد.
بهترین آهنگهای حامد زمانی
علاوه بر آهنگ مرگ بر آمریکا و آهنگ گزینههای روی میز، آهنگهای سیاسی بسیاری در کارنامه کاری آقای خواننده چشمک میزنند. او خودش را ترویجدهنده گفتمان و ارزشهای جهانی اسلام و انقلاب اسلامی میداند. او معتقد است که دامنه مخاطبانش بسیار فراتر از ایران و مرزهای جغرافیایی ایران است.
در میان آهنگهای حامد، بعضیها بیشتر شنیده شدند و پررنگتر هستند. آهنگ "آرمیتا" که در گرامیداشت شهدای مدافع حرم خوانده شد و آهنگهایی مثل "ترور 97"، "خبری هست"، "سردار من"، "گله از گرگ" و "ثریا" در لیست بهترین آهنگهای این خواننده پرکار دیده میشوند.