بیوگرافی حامد همایون؛ با این روش، یک شبه خواننده شوید!
حامد همایون یا حامد محمودزاده همان خوانندهای است که در یک دوره چند ساله، موسیقی پاپ ایران را زیر و رو کرد. در میانه سالهای 1395 تا 1396، سر هر چراغ قرمزی که میایستادیم، صدای جذاب او از داخل اتومبیلها به گوش میرسید.
کنسرتهای پیاپی او آنقدر زیاد بود که برج میلاد، هر شب با صدای او به خواب میرفت و هر روز با صدای او از خواب بیدار میشد. بیوگرافی حامد همایون، آنچه بر او گذشت تا به این شهرت و محبوبیت برسد و آنچه که باعث شد تا از عرش به فرش بیاید و هر آنچه در مورد او نمیدانید را بخوانید.
بیوگرافی مختصر حامد همایون
- نام: حامد
- نام خانوادگی: محمودزاده مشهور به همایون
- تاریخ تولد: 19 بهمن 1361
- محل تولد: شیراز
- وضعیت تاهل: مجرد
- سبک خوانندگی: پاپ
زندگینامه حامد همایون؛ پدر خواننده پسر را خواننده کرد!
سید حامد محمودزاده معروف به حامد همایون در 19مین روز از بهمن ماه 1361 در شیراز متولد شد. به محض این که متوجه میشویم، حامد همایون اهل کجاست، رگ و ریشه هنر را در او جستوجو میکنیم. یک شیراز است و یک هوای هنرمندپرور.
اصلا مگر میشود در هوای شیراز نفس کشید و رنگ و بویی از هنر نبرد؟ کودک بهمنماهی هم از تمام هنر، موسیقی را انتخاب کرد.
از همان کودکی خوشصدا بود و میخواند. در خانوادهای 6 نفره و فرهنگی به دنیا آمد. مادرش، معلم و پدرش، کارمند بانک بود. 2 برادر و یک خواهر دارد. هر یک از اعضای خانواده به تنهایی، در خواندن دستی بر آتش دارد. هم پدر، هم برادرها و هم خواهر حامد، خوشصدا بودند و گاهگاهی میخواندند.
او هم در همین فضای موسیقیدوست به دنیا آمد و رشد کرد. به خوانندگی بسیار علاقهمند شد و از هر فرصتی استفاده میکرد تا هنر حنجرهاش را به نمایش بگذارد.
از سن 16 سالگی، شروع به آموختن موسیقی کرد و نواختن گیتار و پیانو را یاد گرفت. دوران موسیقیایی زندگی حامد شروع شده بود و او خودش خبر نداشت! برای تحصیلات آکادمیک، رشته خاکشناسی را انتخاب کرد و مقطع کارشناسی ارشد را با رشته مهندسی آبیاری و زهکشی به پایان رساند.
موسیقی همچنان در وجودش میجوشید. جوانههای عشق به موسیقی هنوز در او زنده بودند و خاکشناسی نتوانسته بود حتی ذرهای او را از دنیای نتها و آواها دور کند.
در همان دوران دانشگاه هم، کمابیش در زمینه موسیقی و خوانندگی فعال بود و بارها روی صحنه رفت و در این زمینه، خودی نشان داد. علاوه بر شغل خود، به تدریس موسیقی مشغول شد و به مدت 12 سال، سواد موسیقیایی خود را منتشر کرد.
خالق حامد همایون کیست؟ این اسم مال خودش نیست!
سال 1395 برای حامد محمودزاده، سال پر ماجرایی بود. مسیری که او در موسیقی شروع کرده بود، با وجود یک شخص کامل میشد و آن شخص کسی نبود جز سامان امامی که او را به موسسه ترانه شرقی معرفی کرد. سامان امامی یکی از آهنگسازان معروف موسسه ترانه شرقی است که در زمینه استعدادیابی خوانندههای جوان بسیار فعال است. پس از آشنایی با موسسه ترانه شرقی و آشنایی با تهیهکنندگانی از جمله محسن رجبپور، زندگی روی دیگری از خود را به حامد نشان داد.
او به دنیایی از طرفدارها پرتاب شد. اولین آهنگ حامد محمودزاده که حالا حامد همایون را به عنوان اسم هنری خود انتخاب کرده بود، با نام "بارون که زد" منتشر شد. "بارون که زد" مورد استقبال خوبی قرار گرفت ولی آهنگی که باعث شد تا نام حامد همایون بر سر زبانها بیفتد، تکآهنگ "چتر خیس" بود. چتر خیس آنچنان گل کرد که نوای "دستم تو دست یاره... قلبم چه بیقراره" زمزمه کوی و برزن شده بود.
حامد همایون در واقع یک برند و متعلق به شرکت ترانه شرقی است. بدین معنا که آقای محمودزاده تنها زیر لوای این موسسه، میتواند به فعالیت خود در قالب حامد همایون ادامه دهد. در صورتی که او تمایل به فعالیت در خارج از چهارچوب این شرکت داشته باشد، به هیچ عنوان نمیتواند از این اسم خاص استفاده کند.
حامد همایون، خواننده رکورددار گینس
اولین آلبوم رسمی آقای خواننده به نام "دوباره عشق" در تاریخ 23 دی 1395 منتشر شد. صدای او آنچنان مورد پسند قرار گرفت که انتشار اولین کارهایش باعث شد تا پایش به تلویزیون و صدا و سیما باز شود و در ویژه برنامههای متفاوتی از جمله ویژه برنامه شب یلدای شبکه پنج حاضر شود.
پس از این تجربههای زودهنگام، مسیر حامد برای حضور در جشنواره فجر هم هموار شد. اولین حضور رسمی او در جشن افتتاحیه سیودومین جشنواره فجر در نمایشگاه بینالمللی تهران بود. در این حضور، چهره و صدای همایون، بیشتر و بیشتر به دل مخاطبان و علاقهمندان به موسیقی نشست و اولین تجربه حامد در اجرای کنسرت شکل گرفت.
حالا همه چیز مهیا بود تا تلاشهای خواننده جوان به بار بنشیند و سالنهای کنسرت، میزبان صدای او باشند. کنسرتهای او آغاز شد. او تصمیم گرفته بود تا یکتنه به رکورددار کنسرتها در ایران تبدیل شود. از همین رو، رکورد 230 کنسرت در طول 6 ماه را ثبت کرد و رکورد کنسرتهای پیاپی در ایران و کل جهان را شکست.
تور کنسرتهای این خواننده هم در نوع خود بینظیر بود. این تور کنسرت از فروردین 98 در تهران آغاز شد و در سالن 14000 نفری لسآنجلس به پایان رسید. صدای او در تمام دنیا پیچیده بود و اسم او در کتاب رکوردهای گینس برای رکورد بیشترین تعداد کنسرت در کمترین زمان ثبت شد.
بهترین آهنگ حامد همایون؛ خوانندهای که غمگین نمیخواند!
دوران اوج حامد همایون دیری نپایید. اگرچه او هنوز هم به فعالیت خود در خوانندگی ادامه میدهد ولی دوران اوج او در فاصله سالهای 1395 تا 1398 به وقوع پیوست. زمانی که اکثر آهنگهای او ورد زبان کوچک و بزرگ و پیر و جوان شده بود. به هر حال هر سلبریتی و هر خواننده جوانی، دوران اوجی را سپری میکند و پس از آن وارد دوران سکون خود میشود. شاید حواشی به وجود آمده در پیرامون او، در این سکون و سکوت بیتاثیر نبود.
او تا کنون 2 آلبوم آهنگ به نامهای "دوباره عشق" و "برزخ عاشقی" منتشر کرده است. علاوه بر این دو آلبوم، تکآهنگهای زیادی از او بر جای ماندهاند که انتخاب بهترین آهنگ از میان آنها کار دشواری است. ویژگی اصلی در بیشتر آهنگهای همایون، انرژی بینهایت و شور و عشقی است که در هر آهنگ موج میزند. همین عشق، صدای او را تا این حد، گوشنواز کرد.
آهنگ "مردم شهر" و آهنگ "خدا همین حوالیه" یکی از همین قطعههای پرانرژی است که قطعا با هر بار شنیدن آن میتوانید طور دیگری به زندگی نگاه کنید. همانطور که خود حامد در یکی از مصاحبههای خود با روزنامه جام جم میگوید: "بیشتر ترانهها در کشور ما حس غم را منتقل میکنند و از ناله و خیانت و سیاهی میگویند. ما تصمیم گرفتیم سردمدار ترانههای شاد و مثبت باشیم."
برخی دیگر ازبهترین آهنگهای این خواننده پرطرفدار عبارتند از: "به چشمات قسم"، "هیهات"، "الکل نگاه"، "چنین کنم چنان کنم"، "دوباره عشق"، "البرز"، "نارفیق" و "حس عاشقی"
چرا حامد همایون ممنوعالصدا شد؟
اوایل سال 1398، حامد در قبرستان وستوود لسآنجلس بر سر مزار بانو هایده حاضر شد و در آنجا مراسم حافظخوانی داشت. در کنار این اتفاق، حضور بهروز وثوقی در یکی از کنسرتهای او باعث شد تا از طرف صدا و سیما ممنوعالتصویر و ممنوعالصدا شود. این ممنوعیت فعالیت آقای خواننده در صدا وسیما در سال 1400 با ایفای نقش در سریال "حالا برعکس" پایان یافت.