بیوگرافی میثم ابراهیمی
میثم ابراهیمی از آن نامهای آشنایی است که این روزها در میان طرفداران آهنگهای پاپ عاشقانه، جایی برای خود باز کرده است. در این مطلب از ذرهبین بیوگرافی میثم ابراهیمی خواننده، شروع فعالیت حرفهای او در زمینه موسیقی و فراز و فرودهای کاری و زندگی شخصی او را مطالعه میکنید.
زندگینامه میثم ابراهیمی، تولد در خانوادهای حامی
8 شهریور 1364 در تهران به دنیا آمد و در صف دهه شصتیها ایستاد. بر خلاف بسیاری از خوانندههای امروزی که معمولا تحصیلاتی در زمینه موسیقی ندارند، او فوق دیپلم خود را در رشته موسیقی گرفت. میثم از کودکی صدای جذابی داشت و در بسیاری از محافل خانوادگی، صدای او نقل مجالس میشد و افراد خانواده را به خلسهگاه موسیقی میبرد.
گروههای سرود، قرائت قرآن با صوت، گروههای تواشیح، مداحیها و عزاداریهای مذهبی و خلاصه هر چیزی که ارتباطی با خواندن و صدای خوب داشت، مورد علاقه میثم بود و جولانگاهی برای صدای بیقرار او.
میثم ابراهیمی از آن جوانهای دهه شصتی است که کمتر به ازدواج فکر میکند و شاید منتظر موقعیتی طلایی برای این اتفاق بزرگ در زندگیاش است. او هنوز مجرد است و فعلا خبری از ادواج و تاهل او نیست.
میثم ابراهیمی از چه زمانی وارد دنیای خوانندگی شد؟
میثم از جمله خوانندگانی است که به صورت آکادمیک و با رعایت سلسله مراتب حرفهای وارد دنیای موسیقی و خوانندگی شد. میتوان به جرات گفت که میثم از آن خوانندههایی که یک شبه خواننده میشوند، نیست. او از نوجوانی وارد دنیای هنر و آوا شد. ساز گیتار را برگزید و به یادگیری نوازندگی پرداخت. در این مدت از اساتیدی چون محمدرضا چراغعلی، محمدمهدی گورنگی، آرش ملک، فرزاد خردمند و ... بهرهمند شد.
پدر میثم هم با بیشتر پدرهای دهه شصتی متفاوت بود. از خوانندگی او حمایت کرد و مشوق او برای ورود به این عرصه پرریسک ولی جذاب بود. سرانجام در سال 1383، اولین تک آهنگ میثم با نام وطن منتشر شد. میثم اوج تعصب خود به ایران را در این آهنگ نشان داد. قطعه وطن با صدای میثم و در اوان جوانی او، در سن 19 سالگی ضبط شد. این قطعه آنچنان درخشان بود که همان شب اول پس از انتشار، در جدول پخش صدا و سیما قرار گرفت و به روی آنتن رفت.
سال 1385 سال پرباری برای میثم ابراهیمی بود. میثم در این سال با ستارههایی مانند سیروان خسروی، در گوی و میدان موسیقی همبازی شد. ثمره این همکاریها تکآهنگهای جذابی بود که مورد استقبال بسیاری قرار گرفت اما انگار هنوز زود بود تا نام میثم بر سر زبانها بیفتد. سرنوشت میثم و نامش در دنیای آواز پاپ ایرانی به سالهای 93 و 94 گره خورده بود.
اگر به کارهای اول میثم ابراهیمی نگاهی بیندازیم فضاهای تاریک عاشقانه را در آنها بیشتر میبینیم. هر چه جلوتر میآییم و کارهای بیشتر و جدیدتری از او میبینیم، فضاها رو به انرژی بیشتر و شادتری حرکت میکنند. میثم در این باره میگوید: "خودم کم کم به این نتیجه رسیدم که این سبک از آهنگها حال مردم را بهتر میکند و در زندگی ماشینی امروز، بیشتر به کار میآید و مخاطب بیشتری دارد."
یکی از قوانینی که میثم ابراهیمی در مورد آلبومها و کارهای خود با وسواس زیادی رعایت میکند، توجه به محتوای آهنگهاست. او هیچگاه دوست ندارد که معنی را فدای ریتم کند. شعار او برای خواندن آهنگهایش این است که محتوای جملاتی که با نواهای عاشقانه ترکیب میشوند، نباید رو به ابتذال و بیمعنایی حرکت کنند.
تجربههای بازیگری و تصویری میثم ابراهیمی
میثم علاوه بر خوانندگی در بازیگری هم خودی نشان داد و در فیلم حس خوب زندگی به کارگردانی فرناز امینی بازی کرد. میثم در این فیلم، در نقش اصلی خودش ظاهر شد و از پس آن به خوبی برآمد. تیتراژ حس خوب زندگی هم با صدای گرم میثم تزئین شد و اینگونه حس خوب زندگی، حس خوب زندگی شد.
علاوه بر بازیگری در فیلم حس خوب زندگی، داوری در برنامه استعدادیابی سهشو به کارگردانی جواد رضویان هم در کارنامه تصویری میثم دیده میشود. میثم در این برنامه به عنوان داور بخش استعدادیابی خوانندگی حضور داشت. برنامه سهشو یک برنامه ترکیبی با درونمایه طنز بود که قسمتهای استعدادیابی آن بسیار جذاب از آب درآمد و بسیاری از مخاطبین به هوای این بخش از این برنامه به پای سهشو مینشستند.
میثم ابراهیمی؛ خواننده تیتراژهای صدا و سیما
میثم در صدا و سیما هم حضور پررنگی دارد و آوای عاشقانه و پرشور او زینتبخش بسیاری از برنامههای تلویزیونی شده است. او در سالهای 1387 تا 1389 با خانه فیروزهای از شبکه سه سیما به منازل مردم سر میزد. با سه فصل برنامه امروز هنوز تموم نشده از شبکه یک سیما هم به قلبهای مردم رسوخ کرد. خانه مهر در شبکه جام جم هم پذیرای صدای گرم میثم در تلویزیون بود.
سریال دردسرهای عظیم با بازی جواد عزتی که با اقبال بسیار خوبی روبرو شد هم پذیرای صدای میثم ابراهیمی بود. نوروز 94 هم با برنامه سر به راه، میثم در بحبوحه روزهای عید و دیدارهای نوروزی، به تکتک خانههای ایرانی سر زد. اما در این بین، سریال دردسرهای عظیم نقطه عطفی برای زندگی حرفهای میثم به شمار میرود. از زمانی که دردسرهای عظیم با صدای میثم به روی آنتن رفت، میثم شناخته شد و نام میثم ابراهیمی بر سر زبانها افتاد.
آلبومها و تکآهنگهای میثم ابراهیمی
میثم برای خواندن، خود را درگیر چارچوبهای خاصی نمیکند. او بسیار احساسی است و احساسی میخواند. تا به حال تنها دو آلبوم از او بیرون آمده. نام این آلبومها نبض و تگرگ است که به ترتیب در سالهای 92 و 93 به بازار موسیقیهای عاشقانه وارد شدند و ضربان قلب بسیاری از عشاق را به رقص در آوردند.
در آلبوم تگرگ، میثم در کنار خوانندگان خوشنامی مثل مازیار فلاحی، محمد علیزاده، میلاد ترابی، پازلبند (علی رهبری و آرین بهاری)، علیرضا طلیسچی، مهرزاد امیرخانی، فواد غفاری، امیربهادر دهقان و آرش پاکزاد همکاری بسیار جذابی داشت و ثمره این همگامی و همکاری، آلبوم درخشان تگرگ شد که مورد اقبال عمومی بسیار خوبی قرار گرفت.
اما بر خلاف تعداد کم آلبومها، تکآهنگهای زیادی از میثم ابراهیمی به دوستداران پاپ مدرن هدیه شد. خونه فیروزهای، همین امروز، شکوه جاویدان، درد دل، کسی رو ندارم، چرا دستات سرده، خیانت کردنم خوبه، شهر باران، فوقالعاده، به تو مدیونم، با تو بد نمیشم، عادت نکردم، چشامو بستم، تو میدونی، قبول کن، اشک، خودتم میدونی، دوراهی، تگرگ2، عشق، نارنجی، دوست دارمت، ستاره بارون، خستهام، خواهش، یادگاری، خاطره، اونم رفت، تو و من، چی میشه و یه ثانیه نام تکآهنگهایی هستند که وامدار طنین پر از احساس میثم هستند.
کنسرتهای میثم ابراهیمی
میثم همیشه صبوری را یکی از خصوصیات شخصیت خود میداند. او پس از ده سال ورود به عرصه آوا و نوا، اولین کنسرت خود را در سال 1394 در برج میلاد برگزار نمود. کنسرتی که شاید خیلیها فکرش را نمیکردند که با این حجم از استقبال روبرو شود.