logo
دانلود تمام آهنگ های سالار عقیلی

دانلود آهنگ‌‌های سالار عقیلی

بیوگرافی سالار عقیلی

بیوگرافی سالار عقیلی؛ زندگینامه یک حنجره یک میلیارد تومانی!

سالار عقیلی همان صدای دوست‌داشتنی در میان همه نسل‌های ایران است. از پیر‌مردها و پیر‌زن‌ها گرفته تا جوان‌ها و حتی نوجوان‌ها، شیفته صدای او می‌شوند. زمانی که نوای "نازنین من، وه چه خوشگلی... روز و شب پی غارتِ دلی نازنین"، با صدای او و نوای گوش‌نواز سنتور در فضا می‌پیچد، هر کسی آرزو می‌کند که ای کاش عاشق بودم!

این خواننده خوشنام همان کسی است که خیلی از جوان‌ها با صدای او به آواز سنتی ایرانی علاقه‌مند شدند. همان صدایی که به خیلی‌ها نشان داد آواز ایرانی هم می‌تواند به اندازه پاپ، هیجان‌انگیز شود و آن‌چنان گوشه دلتان را تکان دهد که در دنیایی از عاشقانه‌های اصیل غرق شوید و خودتان خبر نداشته باشید.

سالار در کنار بزرگان دیگری مثل همایون شجریان، موسیقی سنتی را در دل جوان‌ها جای دادند. اما اصالت سالار عقیلی کجاست؟ از پدر، خانواده و همسر او چه خبر؟ چه شد که سالار عقیلی، سالار آواز ایرانی شد؟ بیوگرافی سالار عقیلی و جزئیات زندگی شخصی او را در ادامه بخوانید.

بیوگرافی مختصر سالار عقیلی

  • نام: میرسالار
  • نام خانوادگی: مسلمی عقیلی
  • تاریخ تولد: 11 آذر 1356
  • محل تولد: تهران
  • وضعیت تاهل: متاهل
  • نام همسر: حریر شریعت‌زاده 
  • سبک خوانندگی: سنتی ایرانی

زندگینامه سالار عقیلی؛ یک کودکی تمام‌عیار با چاشنی موسیقی 

در 11مین روز از آذر ماه سال 1356، در تهران به دنیا آمد. مادرش آذری بود و پدرش اهل کردکوی مازندران. چه به پدر نگاه می‌کرد، چه به مادر، انگار راهی نداشت جز تبدیل شدن به یک موسیقیدان بزرگ. بیوگرافی پدر سالار عقیلی، سید محمود مسلمی عقیلی، وکیل دادگستری نشان می‌دهد، با این که به وکالت مشغول بود، در نوازندگی هم دستی بر آتش داشت.

با این وجود، او دوست داشت که پسرش راه تحصیلات آکادمیک را در پیش بگیرد اما برخلاف پدر، مادر، مشوق اصلی او برای ورود به دنیای موسیقی بود.

 سالار به پدر بسیار علاقه‌مند بود و قطعه‌های زیادی را در وصف پدر خوانده بود. حتی زمانی که پدرش در بستر بیماری بود، ویدئوهای او که بر بالین پدر، مشغول آواز خواندن بود، در فضای مجازی بسیار گسترده شد. محمود مسلم عقیلی در آبان ماه سال 1399 به علت بیماری، چشم از دنیا فروبست.

 خانواده‌ای فرهنگی و موسیقی‌دوست، طعم شیرین موسیقی را به کودک خود چشانده بودند. از همین رو از 8 سالگی فراگیری موسیقی را شروع کرد. استعدادش، رگ و ریشه خانوادگی‌اش و علاقه‌مندی‌اش در موسیقی خلاصه می‌شد و این بهترین راهی بود که کودک 8 ساله‌ای مثل او می‌توانست انتخاب کند.

کودکی سالار با ساز و نوا گذشت تا این که در نوجوانی وارد هنرستان موسیقی تهران شد و در کنار موسیقی، آواز را هم در نزد اساتید بزرگی مثل صدیق تعریف یاد گرفت. سازهای تخصصی او، تنبک، تار، سه‌تار و سنتور است. آن‌چنان سنتور می‌نوازد که همگان را محو شنیدن این همه زیبایی می‌کند.

تار و سه‌تار را آن‌گونه می‌نوازد که گوش هر جنبنده‌ای به وجد می‌آید و قلب او به روی موسیقی باز می‌شود. جوان‌تر که شد، باید برای ورود به دانشگاه انتخاب رشته می‌کرد. هنر او در موسیقی نیاز به یک مکمل داشت و آن هم بازیگری تئاتر بود. از همین رو در رشته بازیگری تئاتر، تحصیلات آکادمیک خود را به پایان رساند.

اولین بار در سال 1375 و زمانی که تنها 18 سال داشت، به روی صحنه رفت و طنین صدایش در جشنواره موسیقی فجر پیچید. حریر شریعت‌زاده در آن زمان نوازنده پیانو و دف بود. صدای بی‌نظیر سالار به انگشتانی هنرمند نیاز داشت تا همپای صدای او به اوج برسند.

آشنایی حریر شریعت‌زاده و سالار، دقیقا همان فرصت طلایی برای شکوفایی یک صدای درخشان و انگشتانی هنرمند برای زدن پیانو بود. یک آشنایی اتفاقی باعث شد تا همکاری آنها با هم در دنیای موسیقی شروع شود. این همکاری در سال‌های بعد منجر به ازدواجی عاشقانه هم شد. پس از این دوره، آنها به ارکستر ملی دعوت شدند و مسیر موفقیت‌هایشان برای نفوذ به قلب میلیون‌ها ایرانی آغاز شد.

آقای خواننده پس از حضور در ارکستر ملی ایران، گروه موسیقی راز و نیاز را با همکاری همسرش، حامد فکوری، مهدی باقری، آرش فرهنگ‌فر و شهرام غلامی تاسیس کرد و کنسرت‌های بسیار زیادی را در قالب این گروه هنری به عرصه اجرا رساند.

حنجره سالار عقیلی در معرض بیماری‌های گوناگون است!

سالار عقیلی از آن خواننده‌هایی است که فاخر می‌خواند و فاخر می‌ماند. صدای او و سبک ترانه‌ها و آهنگ‌هایی که انتخاب می‌کند، اصالت موسیقی ایرانی را در آغوش می‌گیرد. به جرات می‌توان گفت که در میان آهنگ‌ها و آلبوم‌های او هیچ آهنگی با متن سخیف یا تنظیم و آهنگسازی رده پایین نمی‌توان پیدا کرد. اما این حنجره طلایی بسیار آسیب‌پذیر است.

در واقع بیماری حنجره در کمین همه افرادی است که از تارهای صوتی خود بیش از اندازه استفاده می‌کنند. معلم‌ها و خواننده‌ها در ردیف اول تهدید به این بیماری هستند. از این رو، حنجره طلایی سالار نیاز به بیمه شدن داشت. او اولین خواننده در ایران است که در سال 1395، بیمه ایران در سالگرد هشتاد و یکمین سال تاسیسش، آن را به مبلغ یک میلیارد تومان، بیمه کرد.   

ماجرای آشنایی سالار عقیلی و همسرش؛ بیوگرافی همسر سالار عقیلی

حریر شریعت‌زاده، همسر سالار عقیلی متولد خرداد 1356 است. او نوازنده دف و پیانو است. از کودکی، نواختن ساز را شروع کرده و فارغ‌التحصیل رشته تغذیه است. به جرات می‌توان، این زوج را بهترین و مناسب‌ترین زوج هنری دنیای هنرمندان ایران نامید. آنها مکمل هم هستند و تهیه‌کنندگی بسیاری از آهنگ‌های آقای خواننده، بر عهده همسرش است.

ماجرای آشنایی آنها هم در نوع خود جالب است. در واقع نقطه اشتراک زندگی آنها موسیقی است و همین موسیقی باعث شد تا ارتباطی عاشقانه میان آنها شکل بگیرد. پس از اولین اجرای سالار در جشنواره فجر، حریر شریعت‌زاده به همراه مادرش با او ملاقات کرد. او که خود ساز می‌زد و به موسیقی علاقه‌مند بود، به صدای جوان و جویای نام سالار نیز بسیار علاقه‌مند شده بود.

همین نقاط مشترک باعث عشق و ازدواج آنها در سال 1379 با هم شد. طرفداران سالار، به حضور یک خانم پیانیست در گروه هنری‌اش عادت دارند. این خانم کسی نیست جز حریر شریعت‌زاده، همسر سالار که در تمام آهنگ‌ها، او را همراهی می‌کند. حاصل ازدواج آنها، پسری به نام ماهور است که در 26 آبان سال 1386 به دنیا آمده است. 

سالار عقیلی و همسرش از آن زوج‌های هنرمند هستند که همیشه سعی داشته‌اند تا درگیر حواشی نشوند و تمرکزشان را معطوف به کار حرفه‌ای خود کنند. هرازچند گاهی شایعات مختلفی از رسانه‌های زرد در مورد طلاق سالار عقیلی و همسرش یا ازدواج و همسر دوم سالار عقیلی منتشر می‌شود.

اما همه این اخبار کذب است و آنها چراغ زندگی‌شان را با نور هنر روشن نگه داشته‌اند. حتی مدتی شایعاتی مبنی بر سرطان سالار عقیلی در فضای مجازی دهان به دهان چرخید اما ماجرا چیزی نبود جز یک بیماری ساده. رسانه‌های زرد از کاه، کوه ساخته بودند و او را به دروغ، مبتلا به سرطان حنجره کرده بودند! 

سردار با صدای سالار 

سردار حاج قاسم سلیمانی در دی ماه 1398 به درجه رفیع شهادت رسید. در دی ماه 1400، مراسمی در بزرگداشت دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی در تالار وحدت برگزار شد. سالار عقیلی در این مراسم در حضور مسئولان رده اول کشوری و خانواده حاج قاسم، آهنگ "شهادت و اقتدار" را با آهنگسازی مجید انتظامی اجرا کرد. این ترانه با استقبال بسیار خوبی مواجه شد و سالار ایران توانست نام سردار ایران را با نت‌های حماسی‌اش دوباره زنده کند. 

بهترین آهنگ‌های سالار عقیلی

کارنامه کاری سالار عقیلی از آن کارنامه‌های پروپیمان است که انتخاب یک یا چند آهنگ به عنوان بهترین آهنگ‌های او کار بسیار دشواری است. هر یک از آهنگ‌های او را که بشنوید، با دنیایی از یک آواز فاخر روبرو می‌شوید که احساسی اصیل در پشت آن نهان شده است.

آهنگ "نازنین"، "دلبر جان"، "ایران جوان"، "برف پیری"، "ایران‌دخت" و... از جمله بهترین آهنگ‌های سالار آواز ایران هستند. موسیقی متن فیلم و تیتراژ پایانی هم جایگاه ویژه‌ای در کارنامه کاری این خواننده پرطرفدار دارند. تیتراژ پایانی سریال "صبح آخرین روز"، تیتراژ پایانی سریال "شاهرگ"، موسیقی متن سریال "برادر جان" و "سرو زیر آب"، تیتراژ سریال "چرخ و فلک" و تیتراژ سریال "معمای شاه" در کارنامه موسیقیایی او چشمک می‌زنند.

جدیدترین های سالار عقیلی

دانلود آهنگ دلبر جان از سالار عقیلی
دلبر جان

گلچین آهنگ ها سالار عقیلی

مشاهده همه

دانلود آلبوم‌های سالار عقیلی

مشاهده همه

دانلود آهنگ‌‌های سالار عقیلی

مشاهده همه

خوانندگان مشابه