حتماً تا به حال نام حامد برادران به گوشتان خورده است؛ او از آهنگسازان و خوانندههای نامی کشورمان است که در ۲۳ خرداد ۱۳۷۰ در کلان شهر تهران متولد شد. وی تحصیلات خود را در مقطع لیسانس و در رشتهی مهندسی صنایع به پایان رساند.
طبق اطلاعات موجود در زندگینامه حامد برادران، پدرش صدای خوبی داشت و همین موضوع سبب شد تا حامد نیز به موسیقی علاقمند شده و آن را به صورت تجربی شروع کند و در ادامه علاوه بر آهنگسازی به خوانندگی نیز مشغول شود. در ادامه با بیوگرافی و زندگی شخصی حامد برادران بیشتر آشنا خواهید شد.
زندگینامه حامد برادران: دوران کودکی
اگر بخواهیم به زندگی شخصی حامد برادران بپردازیم؛ باید بگوییم که همه چیز از دوران کودکیش شروع شد. او خود نیز معتقد است که علاقه او به حوزه موسیقی از دوران کودکیش رقم خورده است. نرسیدن پدر به خواستهاش، سبب شد تا پسر بسیار مصمم هدفش را دنبال کند.
او میگوید: "پدرم سالها قبل، قرار بود تا آلبومی را تولید کند؛ اما به دلایلی این اتفاق نیفتاد و از همان روزها سبب شد تا موسیقی همیشه در خانهی ما به دغدغهای مهم در ذهن من تبدیل شود." او معتقد است که به طور ناخودآگاه به موسیقی علاقمند شده است و در این امر نمیتوان از علاقه خانواده به موسیقی، چشم پوشید.
شاید برایتان جالب باشد که در مورد قد و وزن حامد برادران اطلاعاتی داشته باشید. در این زمینه باید اطلاعات دقیقی در دست نیست اما با نگاهی به عکسهای این خواننده میتوان حدس زد که قد او حدود ۱۷۷ سانتیمتر باشد.
نوازندگی سازهای مختلف به روش تجربی
این هنرمند بااستعداد، موسیقی را به صورت تجربی آموخت و پیانو و گیتار را نیز به صورت حرفهای در کنارش مینواخت. او از بقیه سازها نیز شناخت دارد و در حدی که بتواند در حوزهی کاریش از آنها استفاده کند، با آنها آشناست؛ اما طبق اطلاعات بیوگرافی حامد برادران گفته میشود که برای یادگیری سازها حتی به کلاس موسیقی هم نرفته و آنها را به صورت تجربی آموخته است. وی معتقد است که در سبک پاپ بهتر است موسیقی را تجربی آموخت.
او همچنین در یکی از مصاحبههای خود گفته است: "افرادی را میشناسم که موسیقی و نوازندگی را به طور آکادمیک یاد گرفتهاند؛ اما به استودیو ما میآیند تا کارآموز ما باشند و بیشتر یاد بگیرند، از این رو، در این راستا از یادگیری مسیر درست به صورت تجربی بسیار خرسندم."
در زندگینامه حرفهای حامد برادران کدام موفقتر است: خوانندگی یا آهنگسازی؟
او در سنین پایین با خوانندگی وارد عرصهی پُر از شور و هیجان موسیقی شد و چند قطعه منتشر کرد و وظیفهی آهنگسازی و تنظیم این آهنگها را برعهده گرفت؛ اما به دلیل سن و سال کمش، بازخورد مخاطبان شگفتانگیز بود!
رضایت هنرمندان از قطعات او و سن و سال کمش سبب شد تا آنها برای ساخت آهنگ نزد او بیایند. همین مورد در زندگی شخصی حامد برادران، او را از خوانندگی دور کرده و به سمت آهنگسازی و تنظیم سوق داد.
همکاری با سلبریتیها: از آهنگسازی تا تهیهکنندگی و رهبری ارکستر
این خواننده جوان که فعالیتش را از سال ۱۳۸۶ و در سن ۱۶ سالگی با تنظیم آهنگ «امید علومی» آغاز کرده بود؛ با آهنگ «جادوی خاص» سینا شعبانخانی در سال ۱۳۹۰ به شهرت رسید. این آهنگ، واقعاً جادوی خاصی بود که هم حامد برادران ۲۰ ساله و هم سینا شعبانخانی را به مردم شناساند و در بین مخاطبان بسیار محبوب شد.
همچنین در زندگینامه حامد برادران آمده است که او با خوانندگان مطرح ایران مثل «مهدی احمدوند»، «محمد علیزاده»، «میثم ابراهیمی»، «سامان جلیلی»، «علیرضا طلیسچی»، «بهنام صفوی»، «شهاب رمضان» و... به فعالیت پرداخته است.
او در سال ۱۳۹۵ با «بهنام بانی» نیز کار کرد و به عنوان مدیر هنری وی برگزیده شد؛ به طوری که در اکثر آهنگهای این خواننده، نام حامد برادران را خواهید شنید. او در تابستان همان سال به عنوان تهیهکننده موسیقی در ایران مشغول کار شد.
در همین سال پُر چالش از زندگینامه حامد برادران که نقطهی عطفی برای او به حساب میآمد، رهبری ارکستر «محمدرضا گلزار» خواننده و بازیگر نامی ایران را برعهده گرفت و مشغول فعالیت شد.
جالب اینجاست که اولین کنسرت محمدرضا گلزار نیز با رهبری حامد در شهر بندرعباس و در کنار مردم خونگرم جنوب برگزار شد. این کنسرت پس از آن در شهرهای اصفهان، تهران، رشت، کرمان، اهواز، خرم آباد و رامسر برگزار گردید. همین موضوع سبب شد تا توجهات بیشتری نسبت به این آهنگساز کم سن و سال جلب شود.
خاطرهسازترین قطعه که جادویی قدرتمند شد!
خود حامد برادران معتقد است که قطعهی «جادوی خاص» با صدای سینا شعبانخانی نه تنها برای او بلکه برای همه مردم، خاطرهانگیز است. او میگوید: "هنگام ساخت این آهنگ تصورش را هم نمیکردیم که این اتفاق بیفتد"؛ اما به جرات میتوان گفت که این اثر جزو ماندگارترین آثار اوست چرا که همچنان با گذشت سالها باز هم مردم آن را دوست دارند و به آن گوش میدهند.
حامد برادران جزو جوانترین رهبران ارکستر
این خواننده تا قبل از کنسرتهای «سامان جلیلی»، تجربهی رهبری و حضور بر روی استیج را نداشته است. او مدعی است که برای تحویل آلبوم سامان جلیلی ۴ روز متداول تمام شبانه روز را با شاید روزی ۳ الی ۴ ساعت استراحت، روی آلبوم کار میکرده تا آلبومی با کیفیتی تحویل دهد؛ اما رهبر ارکستر این قطعات را جوری دیگر اجرا کرده بود؛ به طوری که به هیچ عنوان شبیه تنظیمهای اولیه نبوده است.
این موضوع سبب ناراحتی او شد و باعث شد با این که تجربه استیج نداشت، تصمیم بگیرد تیمی تشکیل دهد تا ثابت کند که میتوان روی استیج هم قطعات را درست مثل آلبوم، با همان کیفیت اجرا کرد. او میگوید که گروهش تنها با ۸ جلسه تمرین رو استیج، طوری ساز زدند که همهی تماشاگران کنسرت سامان جلیلی با رضایت از سالن بیرون رفتند.
تمام موزیسینهایی هم که دعوت کرده بودند، با صراحت گفتند که صدای ارکستر درست مثل صدایی بود که در آلبوم شنیده میشد. این موضوع سبب شده تا این هنرمند، جزو جوانترین رهبران ارکستر در ایران شناخته شود.