بیوگرافی بهنام صفوی؛ حسرت مجسم دنیای خوانندگی ایران
بهنام صفوی همان مجسمه افسوس و حسرت در دنیای خوانندگی در ایران است. خواننده بسیار با استعداد و پرطرفداری که مرگ ناگهانی او شوک بزرگی را به صنعت موسیقی پاپ ایران وارد کرد. همان خواننده بیحاشیه و پرکاری که شاید بسیاری از عاشقانههای دهه شصتیها و دهه هفتادیها، با صدای او رنگ گرفتهاند. بهترین آهنگها، زندگی شخصی و خانوادگی و علت فوت بهنام صفوی را در بیوگرافی مرحوم بهنام صفوی بخوانید.
بیوگرافی مختصر بهنام صفوی
- نام: بهنام
- نام خانوادگی: صفوی
- تاریخ تولد: 15 تیر 1362
- محل تولد: شیراز
- سبک خوانندگی: پاپ
- تاریخ فوت: 23 اردیبهشت 1398
- علت فوت: تومور مغزی
زندگینامه بهنام صفوی؛ یک مهندس عمران خوشصدا
سید بهنام صفوی در 15مین روز از تیرماه 1362 در شهر شیراز و در خانوادهای 5 نفره به دنیا آمد. تیرماه 62 که متولد شد، هیچکس گمان نمیبرد که این نوزاد، روزی سکوهای کنسرت ایران را به لرزه درآورد. هیچکس هم گمان نمیبرد که روزی در اردیبهشت زیبا، در اوان جوانی و در عین شهرت، بار و بندیل ببندد و از این دنیا برود.
در خانوادهای 5 نفره به دنیا آمد و دو خواهر به نامهای بهناز و مهرناز داشت. به واسطه شغل پدر، کوچ خانوادگی از شیراز به بندر ماهشهر را تجربه کرد و تا 16 سالگی در این شهر بزرگ شد.
از همان کودکی به موسیقی علاقهمند بود، به طوری که بدون کمک گرفتن از هیچ استادی به صورت خودآموز، نواختن پیانو و سازهای کوبهای را یاد گرفت. سودای موسیقی و حضور بر سکوهای کنسرت خوانندگی از همان نوجوانی در سر بهنام متولد شد.
به 18 سالگی که رسید، زمان تصمیمگیری برای آینده کاری و حرفهای بود. مثل اکثر دهه شصتیها که موفقیت و آینده را تنها در رشتههای پزشکی و مهندسی میدیدند، رشته مهندسی عمران را برای تحصیلات آکادمیک انتخاب کرد.
در دانشگاه نجفآباد اصفهان قبول شد و این رشته را تا مقطع کارشناسی ارشد ادامه داد. اما یک جای کار میلنگید. بهنام گویی برای موسیقی به دنیا آمده بود و عمران نتوانست روح پرتلاطم او را آرام کند. به تهران رفت و ساکن تهران شد. بلافاصله بعد از اتمام تحصیلات در کارشناسی ارشد، به فکر همان علاقهمندی قدیمی خود افتاد.
بهترین آهنگهای بهنام صفوی؛ عشق من باش تا همیشه!
سال 1385، تک آهنگی به نام "تمنا" را منتشر کرد. استقبال خوبی که از تمنا شد، تمنای حضور پررنگتر در دنیای موسیقی را در وجودش شعلهور کرد. به دنبال مجوز وزارت ارشاد رفت و سرانجام اولین آلبوم آهنگهای او با عنوان "عشق من باش" روانه بازار شد. اگر دهه شصتی یا دهه هفتادی یا حتی دهه هشتادی باشید، احتمالا آن روزها را به یاد دارید. عشق من باش مانند بمبی در جامعه موسیقیدوستِ آن روزها منفجر شد. ورد زبان پیر و جوان شده بود: "عشق من باش...جون من باش...نذار این دلو تنهاش... ای دیوونه..."
پسر مودب و بیحاشیه موسیقی ایران، تازه راه خود را پیدا کرده بود. او به درستی فهمیده بود که میتواند با استعداد هنری و خوانندگیاش سری توی سرها درآورد. با آلبومهای "آرامش" و "فوقالعاده" مسیر موفقیت خود را هموارتر کرد. در این میان، با خوانندههای دیگری از جمله شهاب رمضان نیز همکاری بسیار نزدیکی داشت. آهنگهای بهیادماندنی مثل "یادگاری"، "دیوونهبازی" و "هنوز عاشقتم"، یادگارهای بهنام صفوی با شهاب رمضان هستند.
یک ازدواج زود ولی عاشقانه
بهنام صفوی از معدود خوانندههای ایرانی بود که ازدواج را مانع پیشرفتهای خود نمیدید. او در سال 1390 و همزمان با دوران اوج خود در خوانندگی، ازدواج کرد. نام همسر بهنام صفوی، هدی خادمی است. هدی خادمی متولد 1367 در کاشان است. ثمره عشق و زندگی بهنام و هدی، فرزند پسری به نام سام بود که در آذرماه 1396 به دنیا آمد. سامِ 2 ساله، پدری را از دست داد که در خوشاخلاقی و صبوری، شهره عام و خاص بود.
پس از فوت آقای خواننده، شایعاتی در مورد ازدواج دوم هدی خادمی در فضای مجازی پیچید. بسیاری از کاربران فضای مجازی به دنبال این بودند تا بدانند، همسر بهنام صفوی با کی ازدواج کرده است؟ اما هدی خادمی بعد از فوت بهنام، فعالیت عمدهای در شبکههای اجتماعی ندارد.
علت مرگ بهنام صفوی؛ پروفسور سمیعی هم حریف اجل نشد!
همه چیز خوب پیش میرفت. بهنام به اوج شهرت خود رسیده بود. آهنگهای بهنام روز به روز، طرفداران بیشتری را جذب خود میکردند. کنسرتهای داخلی و خارجی به راه بود تا این که خبری شوم، زندگی پسر مودب موسیقی ایران را زیر و رو کرد. او مبتلا به تومور مغزی شده بود. البته بهنام از سال 1392، با این بیماری دست و پنجه نرم کرده ولی دم نزده بود تا این که در تیرماه 1394، کار جدال او با بیماریاش به عمل جراحی رسید.
عمل جراحی با موفقیت انجام شد. نفسهایی که در سینه حبس شده بودند، آزاد شدند. موسیقی ایران خیالش راحت شد که پسر خوشاخلاقش، حالش خوب است. حال او خوب شده بود و حتی آلبوم "معجزه" هم به دنبال همین حال خوب او، منتشر شد.
آلبوم معجزه با آهنگهای بسیار امیدبخش، ظهور امید در زندگی بهنام را نشان میداد؛ اما روزگار برنامه دیگری برای او چیده بود. گلچین روزگار انتخابش را کرده بود. سال 1396، دوباره بیماری بهنام عود کرد. او برای درمان به آلمان سفر کرد و حتی تحت عمل جراحی پزشک بزرگی مثل دکتر سمیعی قرار گرفت. این بار، جراحی تنها یک سال دیگر به او فرصت زندگی داد.
5 دی ماه 1397، خبر وخامت حال بهنام صفوی، شبکههای اجتماعی و حتی اخبار تلویزیون را زیر و رو کرد. او پس از تحمل یک دوره سخت و طاقتفرسا در بیمارستان، سرانجام در 23 اردیبهشت 1398 برای همیشه از این دنیا و میدان رقص نتهای موسیقی خداحافظی کرد.
لحظه مرگ بهنام صفوی به یکی از ترندهای فضای مجازی تبدیل شد. مراسم تشییع پیکر او یکی از بینظیرترین مراسمهای وداع در تاریخ هنرمندان ایرانی بود. در این مراسم، هزاران نفر از طرفداران او حضور یافتند. پیکر آرام و رنجکشیده جوانِ موسیقی ایران، بر روی دست هزاران نفر از علاقهمندان به موسیقی، راهی خانه ابدی خود در شاهینشهر اصفهان شد و جامعه ایران برای همیشه از این صدای دلنشین محروم شد.