logo
دانلود تمام آهنگ های احسان خواجه‌امیری

دانلود آهنگ‌‌های احسان خواجه‌امیری

بیوگرافی احسان خواجه‌امیری

احسان خواجه‌امیری ( زاده‌ی ۷ آبان ۱۳۶۳ ) نامی آشنا در دنیای موسیقی پاپ ایران است. چه دهه شصتی‌ها و چه دهه هفتادی‌ها و هشتادی‌ها، خواجه‌امیری را دوست دارند و با آهنگ‌های او خاطره دارند. خاندان خواجه‌امیری‌، خاندانی هنرمندند که احسان از دل آن‌ها به دنیای پرطمطراق موسیقی پاپ ایران وارد شد.

 همسر احسان خواجه‌امیری کیست و آیا آن‌ها فرزندی دارند؟ شاید از آن دسته افرادی هستید که علاقمند به دانستن حاشیه‌های زندگی سلبریتی‌ها هستید و یا دوست دارید با همه کارهای یک خواننده آشنا شوید. 


زندگینامه احسان خواجه‌امیری، از آهنگسازی تا اوج شهرت در خوانندگی

احسان خواجه امیری متولد تهران است. پدر او، ایرج خواجه امیری از بزرگان موسیقی ایرانی و از خوشنام‌ترین خوانندگان سنتی ایران است. شاید راهی که پدر برای زندگی برگزیده بود، مقدمه‌ای شد تا احسان هم به خوانندگی و موسیقی علاقه‌مند شود و پا جای پای پدر بگذارد. او پا به پای استاد ایرج، موسیقی را آموخت و با موسیقی زندگی کرد. 

7 ساله بود که ساز به دست گرفت و به دنیای آوا و نوا سفر کرد. سنتور، ویولن و پیانو را از همان کودکی آموخت و در نواختن آن‌ها حرفه‌ای شد. آن‌چنان در این راه مصمم و با اراده بود که در سن ۱۲ سالگی، زمانی که همسالان او در خیابان‌ها مشغول توپ بازی بودند، تبدیل به آهنگسازی حرفه‌ای شده بود.

در همین سن ۱۲ سالگی، اولین کار حرفه‌ای خود را انجام داد و برای برنامه کودک، آهنگسازی کرد. جوان جویای نام آن روزها، تحصیلات خود را در رشته مهندسی کامپیوتر به اتمام رساند اما عشق به موسیقی هنوز هم در وجود او زبانه می‌کشید.‌

در ابتدای مسیر، تمام هم و غم خود را بر آهنگسازی گذاشته بود و اصلا به خوانندگی و دنیای پر زرق و برق آن فکر نمی‌کرد؛ اما دست روزگار برای او برنامه‌ای متفاوت چیده بود. خوانندگی برای او آغوش باز کرده بود و در انتظار ورود با شکوهش بود. 

او پس از این‌که در سن ۱۲ سالگی، کار آهنگسازی برنامه کودک را انجام داد، رفته رفته وارد دنیای حرفه‌ای‌های آهنگسازی شد و آهنگسازی آلبوم‌های پدر را برعهده گرفت؛ اما ۱۷ سالگی، برای او سن متفاوت‌تری بود. در ۱۷ سالگی، نگاهش به دنیای خوانندگی تغییر کرد. 

مادر احسان خواجه امیری، فرزانه عمیمی‌نژاد نام دارد. او تنها یک خواهر به نام الیکا خواجه امیری دارد که اتفاقا نواختن پیانو را هم از خواهرش آموخت.


احسان خواجه امیری چگونه خواننده شد؟


همان‌گونه که اشاره کردیم، ۱۷ سالگی نقطه عطف زندگی احسان خواجه امیری بود. آلبوم " من و بابا" در این زمان منتشر شد. احسان خواجه امیری با همراهی پدرش، استاد ایرج، آلبوم من و بابا را منتشر کرد که اتفاقا بازخورد بسیار خوبی داشت و با استقبال بسیاری از موسیقی‌دوستان مواجه شد.

خود احسان خواجه امیری همیشه این موفقیت را مرهون پدر می‌داند. شروع محبوبیت خواننده جوانی به نام احسان خواجه امیری در همین آلبوم من و بابا شد و این‌گونه احسان آماده شد تا به دل آواز و نواز وارد شود.

زمانی که آلبوم من و بابا منتشر شد، احسان ۱۷ سال داشت و این آغازی بسیار درخشان برای یک جوان ۱۷ ساله بود. پس از موفقیت آلبوم من و بابا، در سن ۲۰ سالگی و در سال ۱۳۸۳، موسیقی سریال "غریبانه" که از تلویزیون پخش می‌شد را بر عهده گرفت.

در همین حوالی بود که ترانه "هرچی آرزوی خوبه" ورد زبان تمام موسیقی ‌دوستان شده بود و استقبال بسیار خوبی از آن شکل گرفت. ترانه غریبانه با ترانه‌سرایی افشین یداللهی و آهنگسازی و خوانندگی احسان خواجه امیری و تنظیم بهنام خدارحمی ساخته شده بود.

هر چی آرزوی خوبه مال تو؛
هر چی که خاطره داری مال من؛
این روزای عاشقونه مال تو؛
این شبای بی‌قراری مال من؛ 
من و حسرت با تو ما شدن؛
تویی و بدون من رها شدن؛
آخر غربت دنیاست... مگه نه؟
اول دوراهی آشنا شدن؛
تو نگاه آخر تو، آسمون خونه‌نشین بود؛
دلتو شکسته بودن، همه قصه همین بود؛
می‌تونستم با تو باشم، مثل سایه... مثل رویا؛
اما بیدارم و بی‌تو، مثل تو تنهای تنها؛
هر چی آرزوی خوبه مال تو؛
هر چی که خاطره داری مال من؛
اون روزای عاشقونه مال تو؛
این شبای بی‌قراری مال من؛

سال ۱۳۸۴، نقطه اوج فعالیت هنری احسان خواجه امیری بود. در این سال، آلبوم "برای اولین بار"، روانه بازار شد و حدود ۳۰۰ هزار نسخه از آن به فروش رفت. این رکورد برای خواجه امیری بسیار درخشان بود. محبوبیت او به اوج رسیده بود. حالا درست همان زمان مناسبی بود که اولین کنسرت خود را اجرا کند. اولین کنسرت جوان ریش پروفسوری آن روزهای گیشه خوانندگی، در همین زمان و در کیش برگزار شد.


خواجه امیری با میوه ممنوعه به بهشت شهرت رسید!


سال ۱۳۸۶ بود که سریال میوه ممنوعه با بازیگری استاد علی نصیریان، هانیه توسلی، امیر جعفری و گوهرخیراندیش روی آنتن تلویزیون رفت. این سریال آن‌چنان محبوب و پرطرفدار شد که به جرأت می‌توان گفت سکوی پرتاب احسان خواجه امیری به شمار می‌رفت.

خواننده تیتراژ این سریال، احسان خواجه امیری بود. ترانه این سریال آن‌قدر زیبا بود و آنقدر در دل مردم جا باز کرد که بسیاری از مردم در آن زمان با این ترانه، خواجه امیری را شناختند و به صدای او علاقه‌مند شدند. 

پس از میوه ممنوعه، احسان به یکی از پرکارترین خوانندگان آن زمان تبدیل شد. مسیر موفقیت او با آلبوم "سلام آخر" ادامه پیدا کرد. عاشقانه سلام آخر نیز بر دل همه عشاق ایرانی نشست و به یکی از پرفروش‌ترین آلبوم‌های سال تبدیل شد.


آلبوم‌های احسان خواجه امیری؛ گنجینه‌ای از آوا و نوا


همان‌طور که گفتیم، اولین آلبوم حرفه‌ای احسان خواجه امیری، آلبوم "برای اولین بار" بود و با آلبوم "سلام آخر"، مردم بیش از گذشته شیفته صدای احسان شدند. پس از این آلبوم‌ها، "فصل تازه" با آهنگسازی مهرداد نصرتی و پدرام کشتکار و با صدای احسان خواجه امیری به بازار روانه شد. مسیر محبوبیت و شهرت احسان با آلبوم "یه خاطره از فردا" در سال ۱۳۸۹ ادامه پیدا کرد. سیروان خسروی، مهرداد نصرتی، امید حجت، هومن نامداری، بهرنگ بهادرزاده تنظیم این آلبوم را برعهده داشتند. 

پس از "یه خاطره از فردا"، آلبوم "عاشقانه‌ها" با صدای احسان خواجه امیری منتشر شد که برنده تندیس بهترین آلبوم موسیقی پاپ در اولین دوره جشنواره موسیقی ما شد. آهنگسازی این آلبوم را خود احسان خواجه امیری به همراه علیرضا افکاری انجام دادند. 

"پاییز، تنهایی" نام هفتمین آلبوم پرفروش احسان خواجه امیری است که در سال ۱۳۹۳ منتشر شد. این آلبوم هم برنده تندیس بهترین آلبوم موسیقی پاپ از نگاه مردم در سومین دوره جشنواره موسیقی ما شد.

سرانجام، جوان خوش‌صدای آن روزگار، به سی‌سالگی رسید. درست در سن ۳۰ سالگی خودش، آلبوم "سی ‌سالگی" را منتشر کرد که با استقبال بی‌نظیری مواجه شد. ترانه‌سرایی آلبوم سی سالگی بر عهده روزبه بمانی و افشین یداللهی بود.

نهمین آلبوم احسان خواجه امیری، "شهر دیوونه" نام دارد. شهر دیوونه در سال ۱۳۹۷ منتشر شد. احسان خواجه امیری این آلبوم را به افشین یداللهی تقدیم کرد. روی کاور آلبوم اینگونه نوشته شده است: "این مجموعه را تقدیم می‌کنم به افشین یداللهی که این مسیر را با او شروع کردم."


احسان خواجه امیری و ترانه‌های تیتراژ تلویزیون


به جرأت می‌توان احسان خواجه امیری را مرد ترانه‌های تیتراژ تلویزیون خواند. شهرت و محبوبیت و صدای دلنشین او باعث شده بود تا کارگردانان علاقه‌ی ویژه‌ای برای همکاری با او برای آهنگسازی و خوانندگی فیلم و سریال‌های خود داشته باشند.

علاوه بر سریال "غریبانه" و "میوه ممنوعه" که قبلا بدان اشاره کردیم، سریال‌های "برای آخرین بار" و سریال "لبه تاریکی" در سال ۱۳۸۴، سریال‌های "از نفس افتاده" و "زیرزمین" در سال ۱۳۸۵ ، سریال‌ "پول کثیف" در سال ۱۳۸۶، سریال "مثل هیچکس" در سال ۱۳۸۷، فیلم سینمایی "امشب، شب مهتابه" در سال ۱۳۸۷ و سریال‌های "در مسیر زاینده‌رود"، "نابرده رنج"، "مادرانه"، "ماتادور"، "آوای باران"، "پریا"، "هشت‌ونیم دقیقه"، "آنام"، "بچه مهندس" و "در کنار پروانه‌ها" در سال‌های  ۱۳۸۹ تا ۱۴۰۰، پذیرای صدای گرم احسان خواجه امیری بودند.


ازدواج احسان خواجه امیری؛ ثمره 5 سال عشق ماندگار


در سال ۱۳۸۳ و زمانی که تنها ۲۰ سال داشت، عاشق شد. لیلا ربانی، آن‌چنان از پسر مشهور و محبوب خواجه‌امیری‌ها، دل برده بود که همه ترانه‌های عاشقانه‌اش را با تصور چشمان زیبای او می‌خواند. ۵ سال از رابطه عاشقانه احسان و لیلا می‌گذشت که تصمیم به ازدواج گرفتند. سرانجام در سال ۱۳۸۸ ازدواج کردند و پسر آن‌ها، آرشان خواجه امیری در سال ۱۳۹۳، خانواده آن‌ها را سه‌نفره کرد.


برنامه‌ریزی، اصلی‌ترین خصوصیت اخلاقی احسان خواجه امیری است!


تلاش، پشتکار و برنامه‌ریزی مهم‌ترین خصوصیت اخلاقی احسان خواجه امیری است. شاید مهم‌ترین مسأله‌ای که با تلاش خود به آن رسید، همین موفقیت در خوانندگی بود. پدرش ایرج، به شدت با خواننده شدن احسان مخالف بود. او که خود خواننده سنتی مشهوری بود، دوست نداشت تا فرزندش هم وارد این وادی شود. استاد ایرج ترجیح می‌داد تا احسان در مهندسی و تحصیلات دانشگاهی موفق شود. اما احسان با نظر پدر مخالف بود.

 او سخت کار می‌کرد اما دوست نداشت در برابر پدر نیز به مخالفت برخیزد. درست دو ماه بعد از قبولی در دانشگاه، اولین آلبوم خود را منتشر کرد. پشتکار او باعث شد تا هم به خواسته قلبی خود برسد و هم دستور پدر را اطاعت کند.

همسرش لیلا ربانی در بسیاری از مصاحبه‌های خود در مورد زندگی خصوصی خود با احسان خواجه امیری و خصوصیات اخلاقی او می‌گوید: "رفتار و شخصیت احسان باعث شد تا با او ازدواج کنم. به نظرم رفتار خوب یک فرد از هر چیز دیگری برای زندگی مهم‌تر است."

احسان در زندگی، فرد بسیار حسابگری است و برای کوچکترین کارهای خود هم برنامه‌ریزی می‌کند. بر خلاف پدر که عادت داشت در لحظه زندگی کند و برنامه‌هایش را بیشتر به دست لحظه بسپارد، احسان سعی می‌کند تا زمام امور را در دست خود بگیرد و به چیزی مانند اتفاق تکیه نکند.


جنجال در کنسرت احسان خواجه امیری و کنایه به آزاده نامداری


یکی از حواشی معروفی که در کنسرت‌های احسان خواجه امیری رخ داد، کنایه و صحبت‌های طعنه‌آمیز او به آزاده نامداری بود. آزاده نامداری، مجری خوشنام و خوش‌چهره تلویزیون بود که حجاب و پوشش او در برنامه‌های صداو سیما بسیار مورد توجه قرار گرفته بود. پس از مدتی ویدئوهای بدون حجاب او در کشور سوئیس و در یک جمع خانوادگی، در فضای مجازی پخش شد و حواشی جنجال‌آفرین زیادی را برای او به دنبال داشت.

در همان بحبوحه زمانی، احسان خواجه امیری در یکی از کنسرت‌هایش، با اجرای ترانه میوه ممنوعه، جمله‌ای را بر زبان آورد که بسیاری از مردم، هدف این صحبت را آزاده نامداری تلقی کردند. احسان خواجه امیری با اجرای ترانه "هفتاد سال عبادت یک شب به باد میره" گفت: این جمله من را به یاد دوستان سوئیس رفته‌ای می‌اندازد که عبادت‌شان یک شبه به باد رفت.

احسان خواجه امیری بعد از حواشی زیادی که پیرامون این صحبت‌های او به وجود آمد، در یک پست اینستاگرامی از مردم عذرخواهی کرد.

جدیدترین های احسان خواجه‌امیری

دانلود آهنگ تو که قلبمی از احسان خواجه‌امیری
تو که قلبمی

گلچین آهنگ ها احسان خواجه‌امیری

مشاهده همه

دانلود آلبوم‌های احسان خواجه‌امیری

جدیدترین‌ موزیک ویدیوها

مشاهده همه

دانلود آهنگ‌‌های احسان خواجه‌امیری

مشاهده همه

خوانندگان مشابه