دانلود تمام آهنگ های محمد اصفهانی

دانلود آهنگ‌‌های محمد اصفهانی

بیوگرافی محمد اصفهانی

بیوگرافی محمد اصفهانی؛ آقای دکتری که نوستالژیک را به رقص درمی آورد!

محمد اصفهانی خواننده‌ای است که نامش برای بسیاری از افراد، یادآوری نوستالژی‌های دهه 70 و 80 است. صدای درخشان و گیرایی که با "نازنین... من اگر تاریکم، غمی نیست، تو به فرداها به روشنی بیندیش" مشهور شد. صدای محمد اصفهانی همان صدایی است که ما را به یاد مسافرت‌های خانوادگی و جاده چالوس در دهه 80 می‌اندازد.

شاید هم با شنیدن نام این خواننده، دلمان برای "علی ای همای رحمت" تنگ شود. بیوگرافی محمد اصفهانی بسیار خواندنی است. چه شد که صدای یک پزشک تا این اندازه پرطرفدار شد؟ چه شد که یک نفر عطای پزشکی را به لقایش بخشید و با آوازش به شهرت رسید؟

بیوگرافی مختصر محمد اصفهانی (Mohammad Isfahani)

  • نام: محمدمهدی
  • نام خانوادگی: واعظی اصفهانی
  • تاریخ تولد: 14 تیر 1345
  • محل تولد: تهران
  • وضعیت تاهل: متاهل
  • سبک خوانندگی: پاپ

 زندگینامه محمد اصفهانی؛ از تلاوت قرآن تا شاگردی محمدرضا شجریان

در 14مین روز از تیرماه سال 1345 در تهران متولد شد. اصالت خانوادگی‌اش اصفهانی است اما در تهران متولد شد. با این که پدرش محمدعلی واعظی اصفهانی، استاندار اصفهان بود، مادرش اهل تهران بود و در همین شهر هم متولد شد.

تک فرزند است و خواهر و برادری ندارد. خاندان واعظی اصفهانی را که بیشتر بررسی کنیم، بیشتر از آن که در موسیقی نامدار باشند، مرد سیاست و حکومت‌داری بوده‌اند. علاوه بر پدر محمد اصفهانی که استاندار اصفهان بوده است، مرضیه وحید دستجردی، وزیر بهداشت دولت احمدی‌نژاد هم دخترخاله اوست.

محمد اصفهانی از نوادگان وحید دستگردی، شاعر معروف است و شاید همین رگ و ریشه ادبیاتی‌اش باعث شد تا در کنار پزشکی، به خوانندگی هم روی بیاورد.

از همان کودکی، صدای بسیار خوبی داشت. مقام‌های استانی و کشوری که در قرائت قرآن کسب کرده بود، گواه همین صدای خوب او هستند. از کودکی با قرآن عجین بود و آن را با صدای زیبایی تلاوت می‌کرد. برای تقویت صدایش در تلاوت قرآن از محضر اساتید بزرگی از جمله استاد مصطفی اسماعیل بهره‌مند شد. 


آن‌چنان قرآن را زیبا تلاوت می‌کرد که با وجود سن و سال کمش، تلاوت قرآن روز 12 بهمن 1357، لحظه ورود امام خمینی به فرودگاه تهران را بر عهده او گذاشتند. دوران نوجوانی با تلاوت قرآن و پیشرفت در آن گذشت تا این که برای تحصیلات آکادمیک رشته پزشکی را انتخاب کرد و در دانشگاه علوم پزشکی ایران مشغول تحصیل شد.

هنوز دوران موسیقیایی زندگی او شروع نشده بود و شاید هیچ‌کس فکرش را نمی‌کرد که آقای دکترِ خوش‌صدا به سمت موسیقی و خوانندگی برود. محمدرضا شجریان همان کسی بود که او را به سمت دنیای موسیقی هدایت کرد. 

چه شد که آقای دکتر خواننده شد؟

محمد اصفهانی بعد از فارغ‌التحصیلی در رشته پزشکی در سال 1376، به واسطه دایی خود با استاد محمدرضا شجریان آشنا شد. آشنایی با محمدرضا شجریان همان و کشف استعداد آواز در او همان. محمدرضا شجریان که با ربنای مشهور خود در قلب بسیاری از مردم ایران نفوذ کرده بود، محمد را به تمرین آواز تشویق کرد. فوت و فن و اصول اولیه آواز را نزد او و استاد علی جهاندار یاد گرفت.

در ادامه مسیر موسیقیایی خود با فریدون شهبازیان آشنا شد. آشنایی با فریدون شهبازیان، مسیر ساز و نواز محمد را به سمت موسیقی پاپ سوق داد. 

 در زندگی محمد اصفهانی، باب جدیدی باز شده بود تا این که با اولین پیشنهاد خود در خوانندگی روبرو شد. در سال 1373، خوانندگی در تیتراژ سریال "آوای فاخته" به او پیشنهاد شد و این اولین کار حرفه‌ای او در زمینه خوانندگی بود. آوای فاخته اولین تیتراژ او بود اما آخرین نبود. تیتراژها در کارنامه کاری محمد اصفهانی سر دراز دارند. 

محمد اصفهانی؛ آقای تیتراژهای تلویزیونی

اولین آهنگ با صدای محمد اصفهانی، تیتراژ سریال آوای فاخته بود که با استقبال بسیار خوبی روبرو شد. تیتراژ آوای فاخته بسیار پرطرفدار شد تا حدی که برای همه بیننده‌ها سوال شده بود که خواننده این قطعه زیبا کیست؟ این استقبال خوب باعث شد تا سیل درخواست برای خوانندگی در تیتراژها به سمت محمد اصفهانی روانه شود. رقابت میان محمد اصفهانی و احسان خواجه امیری برای کسب عنوان آقای تیتراژهای تلویزیونی هنوز هم در برنده‌ای ندارد.

 تیتراژ سریال‌هایی مثل "یه تیکه زمین"، "ارمغان تاریکی"، "رستگاران"، "زیر هشت"، "تکیه بر باد"، "تا ثریا"، "آخرین دعوت" و "وفا" با صدای محمد اصفهانی در ذهن و حافظه بسیاری از مردم باقی ماندند. در این میان، سه سریال با صدای محمد اصفهانی بسیار محبوب شدند و تیتراژ آنها حتی تا مدت‌ها پس از تمام شدن سریال هم ورد زبان بسیاری از مخاطبین بود.

سریال "معصومیت از دست رفته"، ولایت عشق" و سریال "پهلوانان نمی‌میرند" از جمله ماندگارترین تیتراژهای تلویزیونی هستند که هنوز هم بعد از گذشت سال‌ها، با شنیدن نامشان، نغمه گوش‌نواز محمد اصفهانی در گوشمان می‌پپیچد.

 علاوه بر سریال‌های تلویزیونی، محمد اصفهانی در تیتراژهای سینمایی نیز فعال بوده است. تیتراژ فیلم‌های سینمایی "بوسیدن روی ماه" و "اخراجی‌ها" در کارنامه کاری او دیده می‌شود. 

کارنامه کاری و بهترین آهنگ‌های محمد اصفهانی

 محمد اصفهانی برای ورود به دنیای پرطمطراق خواننده‌های فاخر از محضر اساتید بسیار خوشنامی بهره‌مند شد. در کنار محمدرضا شجریان، نام افرادی مثل فریدون شهبازیان، همایون خرم و بابک بیات نیز دیده می‌شود و البته که عصاره هنر افراد نامداری از این دست، باید هم صدای ماندگاری مانند محمد اصفهانی شود. پس از خوانندگی در تیتراژ آوای فاخته، فعالیت‌های خوانندگی محمد اصفهانی رسما شروع شد. 

شاید در ابتدای فعالیتش، بسیاری از افراد گمان می‌کردند که نام محمد اصفهانی هم به لیست خوانندگان سنتی ایران اضافه می‌شود اما روزگار دست او را در دست سبک پاپ گذاشت. در میانه سال‌های 75 تا 80 استقبال از سبک مدرن پاپ در موسیقی بسیار جان گرفته بود و محمد اصفهانی هم به همین موج پیوست.

اولین آلبوم او با نام "حسرت" در سال 1377 منتشر شد و نام او را بر سر زبان‌ها انداخت. حسرت، آن‌چنان دیده و شنیده شد که حالا نام محمد اصفهانی در زمره پرطرفدارترین خواننده‌های آن روزها قرار گرفته بود. 

تنها رقیب آن روزهای آلبوم حسرت، آلبوم "دهاتی" شادمهر عقیلی بود. حسرت توانست با فروش یک و نیم میلیون کاست، بعد از دهاتی جایگاه دوم فروش آن سال را از آنِ خود کند. 

مسیر آهنگین محمد اصفهانی از همین اول راه، پرقدرت شروع شد. او در دنیای پاپ بزرگ و مشهور شده بود و حالا عده زیادی از مردم منتظر آلبوم‌های بعدی او بودند. آلبوم "تنها ماندم" در سال 1379 منتشر شد و باز هم ولوله‌ای در دنیای پاپ آن روزها به راه انداخت. تنها ماندم، عاشقانه بود و ورد زبان پیر و جوان شده بود.

با این که یک سال قبل از آن در سال 1378، آلبوم "فاصله" هم منتشر شده بود؛ آلبوم تنها ماندم بسیار بهتر و بیشتر شنیده شد. محمد اصفهانی را می‌توان به جرات یکی از معدود خواننده‌هایی دانست که همه نسل‌ها، او را دوست داشتند و دارند.

مسیر موفقیت‌های صدای آقای دکتر، با آلبوم "ماه غریبستان" در سال 1380، آلبوم "نون و دلقک" در  سال 1381، آلبوم "هفت‌سین" در سال 1381،  آلبوم "برکت" در سال 1384،  آلبوم "بی‌واژه" در سال 1390 و آلبوم "شکوه" در سال 1393 ادامه پیدا کرد.

زندگی شخصی محمد اصفهانی؛ همسر و حواشی 

محمد اصفهانی متاهل است و سه فرزند به نام‌های محمدامین، مهدیس و مریم دارد. با این که رسانه‌های زرد علاقه بسیاری برای ایجاد حاشیه برای او دارند، او به هیچ‌ عنوان خود را درگیر حاشیه‌های شبکه‌های مجازی نمی‌کند.

تیترهایی از جمله ازدواج دوم محمد اصفهانی، محمد اصفهانی و معین برادرند، ممنوع‌التصویری محمد اصفهانی و ... بارها و بارها در شبکه‌های اجتماعی دست به دست شده‌اند اما هیچ‌یک از آنها صحت ندارد.

جدیدترین های محمد اصفهانی

دانلود آهنگ بمان با من از محمد اصفهانی
بمان با من

گلچین آهنگ ها محمد اصفهانی

مشاهده همه

دانلود آلبوم‌های محمد اصفهانی

مشاهده همه

دانلود آهنگ‌‌های محمد اصفهانی

مشاهده همه

خوانندگان مشابه