دانلود تمام آهنگ های حجت اشرف زاده

دانلود آهنگ‌‌های حجت اشرف زاده

بیوگرافی حجت اشرف زاده

بیوگرافی حجت اشرف ‌زاده ؛ سیر تا پیاز زندگی خصوصی خواننده ماه و ماهی

حجت اشرف‌زاده است و آهنگ‌های خاطره‌انگیزی مثل "ماه و ماهی" یا "سفر نرو" که در حافظه موسیقیایی بسیاری از علاقه‌مندان به موسیقی تلفیقیِ سنتی و پاپ حک شده است. بیوگرافی حجت اشرف‌زاده را که زیر و رو می‌کنیم، عشق به موسیقی اصیل ایرانی از همه جای آن بیرون می‌زند.

از یادگیری موسیقی خراسانی گرفته تا انتشار آهنگ‌هایی که با پیش‌زمینه سنتی و ایرانی، توانسته‌اند جوان‌های بسیاری را به این سبک، علاقه‌مند کنند. زندگی شخصی، ازدواج و ماجرای بیماری حجت اشرف‌زاده را در بیوگرافی کامل او بخوانید. 

بیوگرافی مختصر حجت اشرف‌زاده 

  • نام: حجت
  • نام خانوادگی: اشرف‌زاده
  • تاریخ تولد: 12 آذر 1358
  • محل تولد: خراسان رضوی- مشهد
  • وضعیت تاهل: متاهل
  • نام همسر: پگاه عصاری
  • سبک خوانندگی: پاپ- سنتی

زندگینامه حجت اشرف‌زاده؛ نگین فیروزه‌ای در انگشتری نیشابور

حجت اشرف‌زاده در 12مین روز از آذرماه سال 1358 در مشهد و در خانواده‌ای فرهنگی به دنیا آمد. پدر و مادرش در شهرستان نیشابور زندگی می‌کنند و حجت هم دوران کودکی خود را در نیشابور گذرانده است. مادرش خانه‌دار و پدرش معلم ادبیات فارسی بود. 

پدری که معلم ادبیات بود و شهری مانند نیشابور، سرنوشتی ادبی را برای حجت رقم زد. نیشابور از آن شهرهایی است که سرآمد شهرهای فرهنگی و ادبی در تمام اعصار ایران به شمار می‌رفته است. به حریم هر خانواده‌ای که سرک بکشید، شاعری، خواننده‌ای یا خطاطی پیدا می‌کنید. نیشابور همان شهر علم و ادبِ عطار و خیام است. حجت هم در همین شهر و در همین فضا و در همین آب و هوا به دنیا آمد. 

مادرش اصالتا بیرجندی بود و پدربزرگ مادری‌اش، در خوانندگی دستی بر آتش داشت. آوازها و نغمه‌های افشاری پدربزرگ در گوش حجت پیچید و او را به نوای سنتی این مرز و بوم علاقه‌مند کرد. حجت با ساز و آواز و فرهنگ بزرگ شد تا شاید آینده‌ای نغمه‌خوان را برای خود رقم بزند. از همان کودکی به سازهای کوبه‌ای علاقه‌مند شد. نواختن دف را از همان سال‌ها شروع کرد و زیر نظر اساتید بزرگی مانند استاد شاکری، به نوازنده‌ای حرفه‌ای تبدیل شد. 

به سن جوانی که رسید، در سال 1380، رشته مهندسی کامپیوتر را برای تحصیلات آکادمیک خود انتخاب کرد. 4 سال در این رشته تحصیل کرد.

شاید هر کس دیگر بود، با غرق شدن در دنیای کدها و صفر و یک‌ها، ساز و آواز را به دست فراموشی می‌سپرد ولی حجت، راه دیگری را برای خود انتخاب کرده بود. در طول مدت دانشجویی، در کنار دنیای مهندسی، دنیای آوا را رها نکرد. کلاس‌های آواز خود را ادامه می‌داد و علاقه او به سازهای کوبه‌ای، روز به روز بیشتر و بیشتر می‌شد. 

شاید یکی از مهم‌ترین اتفاقات زندگی دانشجویی‌اش را بتوان ملاقات با خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان دانست. طی یک اتفاق، با محمدرضا شجریان دیداری داشت و راهنمایی‌هایی که در همین ملاقات کوتاه دریافت کرده بود، چراغ راه او برای حرکت در دنیای پر پیچ و خم خوانندگی شد. 

پس از فارغ‌التحصیلی، به نیشابور بازنگشت. در تهران ماند و سعی کرد تا قدم‌های بزرگ‌تری را به سمت خوانندگی بردارد. در همین زمان در کلاس‌های استاد پرویز مشکاتیان حاضر شد و موسیقی اصیل خراسانی را فراگرفت. موسیقی اصیل خراسانی آن‌چنان با صدای او هماهنگ شده بود که گویی او برای همین آواز خراسانی متولد شده بود. 

  3 سال مدت زمان کمی نبود برای این که آنچه در چنته صدا داشت، ساخته و پرداخته شود. سرانجام در سال 1387، اولین آلبوم آهنگ‌های حجت اشرف‌زاده با نام "شرح پریشانی" منتشر شد.

این آلبوم حاصل همکاری خواننده جویای نام و جوان با استاد مشکاتیان بود که منجر به نتایج درخشانی شد. آلبوم شرح پریشانی کاملا سنتی بود و در دفتر یادگاری‌های موسیقی اصیل ایرانی جا خوش کرد.

بهترین آهنگ‌های حجت اشرف‌زاده؛ از ماه و ماهی تا سفر نرو

بعد از انتشار شرح پریشانی، دوران پریشانی حجت در موسیقی فرارسید. 5 سال طول کشید تا بالاخره حجت اشرف‌زاده توانست جای پای خود را در این نردبان غول‌پیکر خوانندگی پیدا کند.

5 سال تلاش کرد تا بار دیگر، آهنگی موفق با صدای خود را ارائه دهد. آهنگی با نام "ماه و ماهی" که به بهترین آهنگ حجت اشرف‌زاده تبدیل شد و در حوض نقاشی آهنگ‌های حجت درخشید.

این آهنگ در سال 1392 منتشر شد و به سرعت جای خود را در قلب موسیقی‌دوستان باز کرد. اگر سال موسیقیایی 1392 را سال ماه و ماهی بنامیم، اغراق نکرده‌ایم. ماه و ماهی آن‌چنان درخشید که ورد زبان بسیاری از علاقه‌مندان به موسیقی در آن سال‌ها شده بود.

در فاصله زمانی بین 1387 تا 1392 تک‌آهنگ‌های دیگری از حجت اشرف‌زاده منتشر شدند ولی هیچ‌یک از آنها نتوانست نام حجت را در لیست خواننده‌های پرطرفدار حک کند.

آهنگ‌هایی مثل "یاد خراسان"، "غم عشق"، "مهر آسمانی"، "راز" و "سفرکرده" که هیچ کدام نتوانستند حجت را به آنجایی که دوست داشت، برسانند تا این که ناگهان، ماه و ماهی از راه رسید تا حجت ره صد ساله را یک شبه طی کند. 

آلبوم ماه و ماهی شامل 9 قطعه آهنگ است. این آهنگ‌ها عبارتند از: "ماه و ماهی"، "مادر"، "کوچه باغ‌های نیشابور"، "پاییز"، "دلتنگ"، "عشق آمد"، "یاد یار"، "ماه و ماهی- بخش دوم" و آهنگ بی‌کلام "عشق آمد" 
پس از انتشار موفقیت‌آمیز ماه و ماهی، انگیزه حجت برای ماندن در مارکت موسیقی ایران بیشتر شد. در همان سال 1392، آلبوم "بیابان جنون" و در سال 1393، آلبوم "خاتون" از این خواننده به بازار راه پیدا کردند.

 ازدواج حجت اشرف‌زاده و ماجرای بیماری او 

حجت اشرف‌زاده متاهل است. او در سال 1389 و در سن 31 سالگی با پگاه عصار ازدواج کرد. پگاه عصار اهل قزوین است و علاوه بر تحصیل در رشته حقوق، نوازنده دف و تنبک است. شاید همین یک نقطه تفاهم بین آنها کافی بود تا یک عشق جاودانه میان آنها شکل بگیرد. حجتی که به سازهای کوبه‌ای عشق می‌ورزید، حالا عاشق کسی شده بود که با سازهای کوبه‌ای از او دل برده بود.

 ثمره زندگی دونفره حجت اشرف‌زاده و پگاه عصاری، یک دختر است که در سال 1392 و در مشهد به دنیا آمده است. از نام فرزند حجت اشرف‌زاده اطلاعاتی در دست نیست. حجت از آن خواننده‌هایی است که همیشه سعی کرده تا از حواشی و جنجال‌های دنیای سلبریتی‌ها دوری کند. به همین دلیل اطلاعات زیادی از زندگی خصوصی او در فضای مجازی درز نمی‌کند تا مرز میان زندگی شخصی و زندگی حرفه‌ای او همیشه به قوت خود باقی بماند. 

در بهمن ماه 1399، بیماری حجت اشرف‌زاده، قلب بسیاری از طرفداران و هواداران صدای او را به رعشه درآورد. موج همه‌گیری کرونا، سلبریتی‌های زیادی را درگیر کرده بود و فقدان افرادی مثل علی انصاریان و مهرداد میناوند بر اثر کرونا، التهابی را در میان هوادران به وجود آورده بود. حجت اشرف‌زاده هم به کرونا مبتلا شده بود و از قضا حال جسمی خوبی نداشت و در بیمارستان به سر می‌برد.

خبرهایی که از حال وخیم حجت به بیرون درز می‌کرد، نگرانی‌ها را بیشتر و بیشتر می‌کرد تا این که بالاخره پس از مدتی، بهبودی حاصل شد. با مرخص شدن آقای خواننده، نفس‌هایی که برای چند روز در سینه حبس شده بود، راهی برای رهایی پیدا کردند. پس از مدتی، کنسرت حجت اشرف‌زاده هم برگزار شد و با این که هنوز حال حنجره‌اش مثل قبل خوب نشده بود، خیال هواداران او آسوده‌تر شد.

جدیدترین های حجت اشرف زاده

دانلود آهنگ من تو از حجت اشرف زاده
من تو

گلچین آهنگ ها حجت اشرف زاده

مشاهده همه

دانلود آلبوم‌های حجت اشرف زاده

جدیدترین‌ موزیک ویدیوها

مشاهده همه

دانلود آهنگ‌‌های حجت اشرف زاده

مشاهده همه

خوانندگان مشابه